Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2015. április 2., csütörtök

Táskák

Bejelentem, most táskás napok jönnek! Nem kell félni, nem a szemünk alatt, hanem a szemünk előtt lesznek!  Szeretném bemutatni az újabb munkáimat.

Nőcis, barna árnyalatú táska egy 3D-s virággal az elején. Igy szólt a megrendelés. Két verzióban készítettem el, hogy választani tudjon a kedves ismerősöm.

 Mindkét táska viszonylag nagy, pakolós. Egész napra való cucc elfér benne, akár még a reggeli is, vagy néhány apróbb dolog bevásárláskor. felül cipzárral záródik, belül egész szélességében zseb található és az elmaradhatatlan kulcstartó pánt egy karabinerrel.

Romantikus nyers alapon rózsás pamutvásznat sötétbarna pamutvászonnal kombináltam, csipkével díszítettem.Az elejére saját anyagából készítettem virágot sötétbarna középpel. Akkora füle van, hogy kényelmesen vállon hordható.

 A másik verzió: kicsit rozsdabarnás, türkizes színű. szintén csipkével és virággal diszítettem.



Te melyiket  választanád?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése