Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. június 24., kedd

Farmer táska sorozat következő darabja

Egy nagy farmer táskát varrtam részben újrahasznosított anyagokból, de legnagyobb részben új farmerból.Megtetszett ez a minta és arra gondoltam, varrok belőle egy táskát. Különlegessége a sok titkos zseb, amibe  elrejthetünk dolgokat még magunk elől is.
30x35x8 cm, ami egy A4-es mappát is bőven elnyel, sőt akár egy laptopot is. Belül két részre osztottam a teret és az osztó tetejére cipzárt varrtam, ami egy jókora zsebet rejt az értékek számára. Kulcstartó és plusz zsebek is vannak benne. A bélését - kék pamut vászon -  egy fehér csipkével díszítettem - csak a tulajdonosa örömére.

Az egész táska cipzárral csukódik, hosszú állítható füle van, akár átvetve is hordható. +
Ez a farmer táska egy hűséges gazdát keres, aki megbecsülné a sok belevarrt szeretetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése