Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2015. április 19., vasárnap

Kékfestő takaró

Sokan dicsérték a boró takarót, most itt a következő:Már többször olvashattátok amint áradozom a kékfestőről. Most egy takarót szeretnék megmutatni. Kedvelem, mert a kék-fehér olyan tiszta. Ezek a sok munkát igénylő blokkok pedig kicsit rafinálttá teszik.


Flízzel béleltem, lepedővászonnal hátlapoztam. A szélét nagyvonalúan kukacoltam, a blokkokat varrásmentén tűztem.
Mérete alapján egy személyes ágyra való.Egy párnát is varrtam hozzá,.

Ajánlom fenyő bútorhoz, akár modern, akár antik berendezésű szobába, akár még fiúknak is. Nagyon el tudnám képzelni falusi turizmus keretében működő vendégszobákba, parasztházakba.

Még nincs gazdája, ha szeretnéd írj!