Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2015. április 28., kedd

Szatyor Anyukámnak

Jött a bogár, hogy kipróbáljam ezt a blokkot, ami úgy készül, hogy két négyzetet színt színre fordítva kőrben összevarrok, átlósan felvágom az egyiket, kihajtom és levasalom. Rávarrok egy másik négyzetet, ami most már ugye nagyobb az előzőnél. Ismét felvágom, kihajtom, levasalom. Ez a sor folytatódhat gyakorlatilag akármeddig, nekem ennyi volt. Azután összevarrok négy egyformát belőle. Nekem üresnek tűnt a közepe, ezért pöttyös szivecskét applikáltam bele. 

 A füle elég hosszú ahhoz, hogy vállra lehessen venni.
 A bélése barna virágos pamutvászon.Zsákvászonra varrtam az elkészült blokkot. Egy nagyon mutatós és erős bevásárló szatyor lett belőle. Anyukám örömmel használja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése