Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. szeptember 2., vasárnap

Kiállítás

Egy kis ízelítő a kiállításból azoknak, akik nem voltak ott.

Ma reggel nagyon örültem volna, ha valaki azt mondja, hogy mégsem lesz kiállítás. Annyira izgultam, mintha valami nagy vizsgára készülnék, vagy még annál is komolyabb helyre. Délelőtt kb két óra alatt Zsuzsival elrendeztük a tárgyakat. Ekkor láttuk, hogy mennyire sokan vannak.  
Mivel életem első kiállítása, sajnos nem volt tapasztalatom, hogy mit hogyan célszerű csinálni. Ma már okosabb vagyok, már most tudom, hogy ha legközelebb kiállítok, akkor mit és mennyit viszek.
Most van egy csomó eladó apróságom, amiket ide egyenként is felteszek, feltöltöm a Meska boltomat is - apránként.
Ma viszont már semmit. Jobban elfáradtam, mintha egész nap varrtam volna.
Holnap ismét jelentkezem részletesebb képekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése