Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. augusztus 29., szerda

Készen a kiállításra

Minden kedves blogkövetőmnek jelentem, a kiállításra szánt munkáim kivasalva, átnézve sorakoznak. Várják a vasárnapot, hogy megmutathassák magukat a kíváncsi közönségnek. 

Néhány képet ígértem kedvcsinálónak.


                            - Mi lesz ebből a rongy kupacból?

(- Az előélete is érdekes:) fehér lepedők, ágyneműk voltak, néhány napos komoly munka eredményeként lettek ilyen színesek.)


                            Aha, szóval ez?!........ Akármi is, de kesztyűs kézzel bántam vele.


                            Egy kép a varrósarokról.

                           A többit vasárnap a kiállításon!

Annyit elárulhatok, hogy az utóbbi 2 hétben sok kisebb-nagyobb új használati tárgyat varrtam, amiket akár meg is lehet vásárolni, de szívesen elészítem más méretben, színben megrendelésre. 

A régebben készültek is sokan vannak, javarészt Zsuzsi tulajdonában, amiket részben bemutattam itt a blogon. Ezek napi használatból kerülnek a kiállításra. A többieket messzebbre ajándékoztam el, ezért nem tudom kiállítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése