Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. szeptember 19., szerda

Romantikus kerek táska


Még tartozom a kiállításra varrott táskák egy részének bemutatásával. A romantikus sorozat második darabja ez a nagyon csajos rózsás táska. Hatalmas, mondhatni "malaclopó" fajta. A rózsaszínes rózsás erős vásznat drapp farmervászonnal kombináltam. A tartását vastag flíz adja.
Két hosszú füle van, mágnespatenttal záródik. A bélése fehér vászon, belül egy zsebbel.A táska megvásárolható, ára kiegészítőkkel együtt 3500 Ft.

A kiállításon is sikere volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése