Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. október 19., vasárnap

Csipkés farmer táska 2.

Ezt nem lehet abbahagyni!


Kimeríthetetlen a variációk száma. Más színű farmerból picit nagyobb szabásmintával, rece csipkével mindjárt más hangulatú, de ugyanolyan gazdag táska készült. Sajnos ez még mindig nem elég nagy nekem.
Lenvászonnal béleltem és a három virág is abból készült. Ebbe a táskába kulcstartót is varrtam. Kedves ajándék lehet szülinapra, névnapra, kolleganőnek, barátnőnek, a lányodnak, vagy éppen édesanyádnak, aki csipkemániás.

Bevasalható táskamerevítő teszi jó tartásúvá és igényessé.

Bármilyen méretben elkészítem, ha szeretnél egyet. 

A Meska boltomban megnézheted és megvásárolhatod!