Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. október 17., péntek

Bibliaborítók - sokadszorra

Ismét felkérés érkezett Bibliaborító készítésére. Ez alkalommal 10 db-ot rendeltek, három méretben. Szívesen varrok ruhát a Bibliákra, mert nekem is van és  olyan jó érzés kézbe venni ilyen szép borítóban. A megrendelő kiválasztotta az általam felajánlott anyagokból azokat, amiket szeretne.
Ebből hoztam most néhányat bemutatni:


Valamennyi pamutvászonból készült molinó béléssel, flíz közbéléssel. Csipkével, selyemszalaggal díszítettem és egy selyemszalag könyvjelzőt varrtam bele.

Szívesen elkészítem más méretben és színösszeállításban is, ha Te is szeretnél.