Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. január 3., csütörtök

Neszik 2. rész

A tegnapi kozmetikai táska sorozat folytatása: Hasonlóan papírvarási  technikával készült ez a fekete neszi is. Hogy mégis miért más, mint az eddigiek? Ezt akár férfiak is használhatják. Nem varrtam talpat neki, sima boríték forma. Tárolhatunk benne telefontöltőt, pendrivet, akármilyen apróságot, amit nem akarunk csak úgy a táskába dobni. Saját festésű színes háromszög díszítéssel.


 Ez is hasonlóan boríték fazonú neszi. Saját festésű vidám színű textilekből. Nőknek bármi tartására...

Egy csajos, a tegnapi sorozathoz hasonló - selyem masni díszítéssel. A színei nagyon szép halvány, egymással szépen harmonizáló saját festésű textilekből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése