Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. november 13., kedd

Kerek fali zsebes

Amikor megláttam ezt a kockás anyagot, azonnal tudtam, hogy mit fogok varrni belőle! Különleges forma, kedves színvilággal. tárolható benne a feladásra váró csekkek, a kiváltásra várakozó receptek, jegyzetpapírok, intézni való levelek, írószerek, ollók, fésűk, kefék, de akár fakanalak is. Nagyszerű kiegészítője lehet konyhának, előszobának, nappalinak, irodának.
Ajánlom ajándéknak is. Eddig aki látta mindenki azt mondta, örülne egy ilyennek. Nos, akkor karácsonyra, szülinapra, névnapra vagy csak úgy...

Az előző bejegyzésben leírtak szerint megvásárolható, megrendelhető. Átmérője: 30 cm.

Ára: 1800 Ft.

Ez a zsebes elkelt! Varrtam másikat, más fajta virágokkal, még több szeretettel:)