Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. november 4., vasárnap

Egy macskás a bevásárláshoz

Volt egy nagy darab gyönyörű zöld márványosra festett anyagom, arra varrtam ezt a folttechnikával készült zsebetA díszes zseb nem kis feltünést kelt élénk színeivel és a fekete macskával :)  A táskára hosszú fekere fület varrtam, hogy vállon is hordható legyen. Fekete vászonnal béleltem. Egy jó erős bevásárló táska lett belőle.  Ennek a táskának már van gazdája, de szívesen elészítem rendelésre! Akár más színben is. Ára: 1000 Ft.