Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. február 28., vasárnap

Bepillantás a kulisszák mögé

Ma kicsit más témával jöttem.
A vállalkozáshoz szükség volt egy kicsit színesíteni, változtatni és ezt a színesítés a logót is érintette. A régi címkék elfogytak, ezért kézenfekvő volt most váltani. 
Kezdődött a tervezéssel, amit Zsuzsi kedves ismerőse készített egy táskáért cserében. A logó grafikai része Veres Gabriella munkáját dícséri, akinek ezúton is köszönöm a türelmes és gyors munkát.

A nyomtatást Kovács Lászlóné Emese készítette. A korábbi fekete-fehér helyett most színesben! 

Mostantól a munkáimon ezzel a logóval találkozhattok:





A másik pedig az új névjegy kártya, amit a fiam készített, mint a korábbit is.  Ebben az új, hogy a blog színeiből, mintájából készült a háttér. A nyomda kiválasztását és a nyomtattatást Zsuzsi vállalta.

Mind a logónál, mind a névjegykártyánál Zsuzsi segített a szempontokat felállítani, együtt döntöttünk arról, melyik változat legyen a végleges.

Ezen kívül elkészült a tavaszi kollekció katalógusa is, amit Zsuzsi készített a fotózástól a szerkesztésig.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.322272467943413.1073741832.104127419757920&type=3


Sok időt áldoztunk a fentiekre, aminek az aktualitását az adja, hogy résztveszek májuk 15-én Budapesten a Womanity Fesztiválon a tavaszi kollekciómmal, de erről bővebben majd később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése