Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. február 18., csütörtök

Vintage laptop táskaAz elmúlt héten kaptam egy megrendelést arra, hogy vintage stílusú táskát varrjak egy laptopnak.  Korábban már varrtam Aliznak és bejegyzés is van róla. 
Most azonban egy kicsit más lett, mert az a zöld anyagom, amivel kombináltam elfogyott. Igy körülnéztem a rongyos zsákomban és ráakadtam erre a nem is tudom milyen színű szövetre, amit valamikor szoknyának vettem. Elmondhatom, hogy laptop táskának sokkal mutatósabb, mint aminek terveztem eredetileg. A rózsás anyag két féle léptékű, amit jól lehet kombinálni. 
Bélésnek egy apróbb virágú barna pamutvásznat választottam, belső zsebek és a laptop tartó része pedig az apró rózsásból készült. 
A táska mérete 30x40x8 cm. Állítható hosszúságú, lecsatolható fület is készítettem. A táska elején egy cipzáras zseb és a rongyoszsák új logója kapott helyet.

A táska megrendelhető egyedi méretben és más színben is. Ez a táska 6800 Ft.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése