Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. február 11., csütörtök

Minyonok ismét

Megtörve kicsit a tavaszi katalógusról készült beszámolót a tegnapi munkáimat szeretném bemutatni. Már korábban esett szó itt a minyonos párnákról, de a népszerűsége úgy néz ki nem csökken, folyamatosan érkeznek a megrendelések. 
Mind hárman egyszeműek, nagyok, puhák, ölelhetőek! 
Azt hinné az ember, hogy elsősorban a gyerekek kedvence, de például ezt a hármat egy megrendelő kérte és a "Sanyi Maci" feliratos Valentin napi ajándék, a másik kettő a Sanyi Maci unokáinak.
Szívesen varrtam tegnap, mert a sárga szín egy kis napsütést imitált a borús, esős délutánon itt a szobában.
A párnák továbbra is rendelhetők. Az elkészítési idő 2-3 nap - amennyiben ajándék lesz ezzel lehet számolni. Ára: 2600 FtItt még "soványan": 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése