Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. március 6., vasárnap

Tavaszi termékeim bevezető áron

Kedves Olvasók!

Zsuzsi jelentkezik. :)
Ugye mindenki egyetért velem abban, hogy Anyu kézműves termékei nem hasonlíthatóak a (kínai) boltokban kapható futószalagon készült gyenge minőségű műbőr táskákhoz!? Az áraik mégis valahol a tömegtermékek árai körül vagy alatta mozognak. El kell mondanom nektek, hogy rájöttem, nem jó ez így. Nagy nehezen rávettem Anyut, hogy értékelje jobban a saját munkáját és kérje meg a sok, lelkiismeretes, gondos munkáért az érte járó fizetséget. Ennek következményeként megemeltük a termékek árát. Viszont a blogolvasóink és a facebook-követőink még a héten, azaz március 11-ig még a korábban meghirdetett, bevezető áron rendelhetik! Ez a termékek valós árához képest akár 50-70% kedvezményt is jelent, tehát érdemes lecsapni rájuk!
A termékek a megrendeléstől számított 8-10 napon belül készülnek el.
Kövessetek minket továbbra is! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése