Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. március 17., csütörtök

Piros laptop táska

Teljesen új fazon, egyszerű, praktikus. Egy laptop táskát rendeltek piros anyagból, 27x38x10 cm-es méretben. Ami új az eddigihez képest, hogy ez álló formátumú és minden díszítés nélküli. Már az anyag beszerzése is okozott némi fejtörést, mert az volt a kérés, hogy ne legyen vékony az anyag, de ne is legyen sprőd. Mivel a piros nem divatszín mostanában, ezért olyan nagy választék nincs belőle a környékbeli méteráru boltokban. Végülis a netről sikerült venni valakitől egy darab anyagot, ami éppen elég is lett hozzá.
A közbélésnek most egy új anyagot sikerült beszereznem, amivel volt némi aggodalmam, hogy azt nyújtja-e majd, amit várok tőle, mert a korábbihoz képest vastagabb ugyan, de sokkal lágyabb. Mire elkészült a táska nagyon elégedett vagyok vele. Megfelelő védelmet nyújt majd a laptopnak.Komolyan gondolkodom, hogy a mostanában olyan népszerű romantikus rózsás anyagból is elkészítem ezt a fazont.