Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. július 24., csütörtök

Táskák a kertben - képek Lévitől

Itt Zsuzsi jelentkezik. :)

Múlt héten Anyunak vendége volt néhány napig, fogadott fia, nekem fogadott öcsikém, Lévi. Ő amellett, hogy a fafaragás feltörekvő ifjú tehetsége - a munkáit itt láthatjátok -, ügyesen fotózik. Kihasználván az időt és a lehetőséget, készített pár nagyon szép képet a "raktáron levő" táskákról. Nézzétek őket.

Ha tetszik az oldal, ITT IS fel tudsz rá iratkozni, hogy időben értesülj a friss bejegyzésekről. (Érdemes feliratkozni, hisz ki tudja mikor lesz egy klassz nyereményjáték csak a feliratkozottaknak... ;)
...vagy ITT IS