Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. július 11., péntek

Külső dvd író táskaTudtátok, hogy a külső dvd írót tartó nélkül árusítják? Egy kedves ismerősöm kért meg, hogy készítsek egyet neki, hogy ne karcolódjon az új szerzeménye.


Ez a szerencsém, legalább mára is jutott egy bejegyzés :) Tegnap este varrtam ezt a kis tasit. Erős fekete farmerból, fekete-fehér újság mintás béléssel és egy puha közbéléssel. Kis lecsatolható fület tettem rá, ha valahova vinni szeretné így könnyebb.


.