Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. július 16., szerda

Papírzsbkendő tartó

Egy százas papírzsebkendő tartót készítettem a kedvenc gyógyszerészemnek ajándékba.Nyers lenvászonból és nyers színű különféle pamutvásznakból készült szívvel és egy sor csipkével díszítettem. A bélése csíkos pamutvászon, a fülét egy-egy fagombbal varrtam fel. A közbélést felmosóból szabtam hozzá.
A kész mérete 25x10x5 cm. Falra vagy szekrény kilincsre akasztható, hogy mindig kéznél legyen egy pzs amikor kell. Ezekkel a nyers színekkel szinte bármilyen környezetbe beleillik. 
Nagyszerű ajándék lehet névnapra, szülinapra vagy csak úgy. Rendelésre bármilyen színben elkészítem.