Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. november 14., péntek

Színes Bibliaborítók nőknekÓ, ezek a csodálatos csipkék, gombok. A Bibliaborítók kapcsán is megihlettek. Miért ne csomagolhatnánk be saját ízlésünknek megfelelően a Bibliánkat? Ha ízlésünk szerint választunk egy kis tartókát a pipere holmiknak, egyet a pénzünknek, iratainknak, akkor a legnagyobb kincsünket is felöltöztethetjük, ami nem csak védi a Bibliát, de sokkal jobb érzés kézbe venni, jól esik ránézni.
Több féle igényt szerettünk volna kielégíteni amikor megvarrtunk 11 fajta Bibliaborítót. Van benne romantikus, visszafogott, fiatalos, csipkés, farmer, kékfestő. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót.