Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. november 10., hétfő

Bibliaborító és telefontok Zsuzsinak
A hétvégén bibliaborítókat gyártottunk. Zsuzsi tervezte, szabta, én varrtam. A legelső egy egyszerű fordítású (EFO) Bibliára készült Zsuzsinak. Összeválogatott négy különböző anyagot, hogy ezekből. Bevallom kicsit kétkedve néztem őket, hogy ezekből aztán mi lesz!? Végül közösen egy nagyon igényes, stílusos bibliaborítót alkottunk belőle.A mintás anyagot egyszer régen a patchwork anyagok közül válogattam, talán 40x40 cm volt és arra emlékszem, hogy nagyon drága. Na, ehhez válogatott Zsuzsi egy türkiz, egy világos barna és egy bordó anyagot. Szabálytalan kockákat ötletszerűen varrtuk egymáshoz. Azt hiszem az igazi hangulatot a tűzés adta meg. Óarany színű cérnával színenként különböző mintával tűztem.
A végeredmény annyira jó lett, hogy ráadásként egy telefontokot is igényelt a tulajdonosa, amit örömmel varrtam meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése