Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. november 11., kedd

Bibliaborítók és telefontokok - férfikollekcióMár a tavalyi karácsonyi vásáron is azt tapasztaltam, hogy keresettek azok a termékek, amik férfiak számára készültek. Magam is tudom, hogy egy nőnek sokkal könnyebb ajándékozni, mint egy pasinak. Egy kis neszike, egy pzs tartó, egy táska, egy konyhai ingyom-bingyom, de egy férfinek nem könnyű. Ezen a problémán gondoltam némileg enyhíteni azzal, hogy nagyobb választékban gyártottam telefontokokat és Bibliaborítókat. A kézműves dolgokat kedvelő hölgyek válogathatnak nálam kedvesüknek, édesapjuknak, tesójuknak ajándékot. Folyamatosan bővíteni szeretném azon termékek számát, amik a teremtés koronáinak valók.


Ha érdekel kérd a hírlevelet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése