Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. december 24., kedd

Boldog Karácsonyt!

Minden kedves olvasónknak, kedvelőnknek, rajongónknak, vásárlónknak, megrendelőnknek, mindenkinek, aki drukkol nekünk és aki ismer minket boldog, szeretetteljes, meghitt karácsonyt kívánunk!
Megtisztel minket, hogy sokatok otthonában, sokatok karácsonyi ajándékai között vannak darabok a rongyoszsák alkotásai közül. Szeretnénk megköszönni a belénk vetett bizalmat, a sok kedves elismerést és a biztatást. Ezt az inspirációt elraktározzuk a jövő évre is, hogy további szép alkotások születhessenek. Szeretettel, Icu és Zsuzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése