Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. december 19., csütörtök

A hónap kedvence - új rovat januártól

Az alkotás szerves részét képezi az inspiráció, az ötletgyűjtés. Ötletet szinte bármi adhat. Még akár egy karácsonyi ajándéktasak mintája is. :) De megihlethet egy szín vagy egy színösszeállítás, egy táskafazon, egy forma, egy blokk, vagy akár egy bizonyos funkciójú tárgy is. Egy darabig csak jönnek-jönnek be az információk, és egyszer csak váratlanul valami összeáll, és megszületik valami új.

Januártól ezekbe az apró műhelytitkokba szeretnénk egy kis bepillantást adni azzal, hogy minden hónapban megmutatunkk valamit, ami már elkészült vagy még tervben lévő munkákat inspirált.

De hogy ma se maradjatok ötlet nélkül, íme néhány házilag elkészíthető dekoráció karácsonyra. Nem kell hozzájuk sok minden, mégis szépek, és akár az utolsó pillanatban is bevethetők.

A mutatós hópelyhekhez csupán fehér papír és olló szükséges.


Aki nem szeretne karácsonyfát, viszont a karácsonyfadíszekről nem akar lemondani, annak ideális megoldás egy ilyen asztaldísz, mely fenyőágból és az otthon fellelhető karácsonyi díszekből készül.


Nagy kedvencem a szegfűszeggel tűzdelt narancs. Egyszerű, olcsó, amellett mutatós, illatos és nagyon gyorsan elkészül.





Ti milyen díszeket fogtok készíteni karácsonyra? Esetleg már elkészültek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése