Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. december 7., szombat

Karácsonyi terítők

Sziasztok, itt Zsuzsi jelentkezik! :) Anyu éppen nagyon nagy alkotásban van. Ma valami újat ötölt ki a karácsonyi vásárra. Előrebocsátom, hogy nagyon fog tetszeni a tea és a kávé szerelmeseinek, jobban mondva azoknak, akik szeretik ezeket a finom nedűket szinte szertartásos körülmények között elfogyasztani. Eléggé felcsigáztalak titeket? Pedig nem is erről akartam írni. :) Azért biztos, ami biztos, iszom egy kis borsmenta teát... :)

Ahogy ilyenkor mindenki, mi is készülünk a karácsonyra. Nem csak úgy, hogy eltervezzük, mit fogunk csinálni, beszerezzük az ajándékokat (anyu ajándéka is készülget lassan, de el ne áruljátok neki!!!! ;)), hanem anyu varr az ünnephez illő lakáskiegészítőket.

Pár napja a facebookon láthatjátok azt a csodaszép karácsonyi terítőt, amit szeretnénk az egyik olvasónknak ajándékozni karácsonyra. Háromféle karácsonyi mintás anyagból készült, arany szállal steppelt. Méltó dísze lesz a karácsonyi asztalnak valamelyikőtök otthonában. A játék részleteiért nézzetek be IDE.









Ennek a terítőnek készült egy ikertesója is, ami csak a steppelésben különbözik kicsit. 


Éééés a személyes kedvencem, egy kicsit nagyobb terítő. Ebben inkább a sötétzöld dominál, nagyon mutatós a mintája, szinte vonzza a tekintetet. Ugyanabból a három anyagból készült mint az előzőek. Itt a színek kicsit tompábbak - próbálkozunk olyan képet készíteni, ami jobban visszaadja a valódi színeket, úgyhogy ezt hamarosan frissítjük.

Hogy tetszik nektek ez a minta? Szerintetek is készüljön belőle nem karácsonyi? Nekem nagyon tetszene más színösszeállításban is. Ti milyen színekkel tudnátok elképzelni? Várjuk az ötleteket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése