Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. január 29., szerda

Kispárnák

Már régóta nézegetem ezt a mintát, most kipróbáltam. Mostanában vettem ezeket a rózsaszín, bordó, zöld anyagokat, amit hófehérrel párosítottam. A színes kockák 10x10 cm, ezeket 5 cm széles fehér keretezi.
Kiszabtam és fehérrel felváltva összevarrtam egy csomó kockát és tervezgettem, hogy mi legyen belőle. Végül két szokatlan méretű párnát varrtam belőle. Az előlapot fízzel béleltem és a fehér részben talpszélességben tűztem. A szélét bordó fodorral tettem hangsúlyosabbá.
Játszom a gondolattal, hogy hozzáillő takarót is készítek.


Nagyon mutatós és szívesen nézegetem, de van az a pénz, amiért megválnék tőlük. Darált szivaccsal töltött belsővel együtt darabonként: 2500 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése