Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. október 17., szerda

Tarisznyák kiegészítőkkel

Bemutatom a yoyós tarisznya családot. Hárman voltak, mára már csak kettő van meg, de bármelyiket akármikor újra el tudom készíteni. Egyszerű vászonból, fehér vászon béléssel, egy osztott belső zsebbel közbélés nélküli hosszú fülű válltáska, vagy inkább tarisznya. Akár vállon átvetve is hordható. Egy gombbal záródik. Díszítésként yoyo virágokat kapott geometrikus formába rendezve. A táskákhoz tartozik egy neszi és egy papírzsebkendő tartó is. Ára 2500 Ft/db. Más színben is megrendelhető. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése