Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. október 9., kedd

Hajni táskája


Elkészült Hajni táskája. Ami az én táskám kicsit átvariált másolata. Mérete anyaga megegyezik azzal a különbséggel, hogy ennek a bélését sárga kockás vászonból, a fülét pedig sima sárga anyaggal kombinálva varrtam. A farmer kockákat sárga sűrű cikk-cakk öltéssel varrtam egymáshoz. Kapott egy kis sárga yoyo virág kitűzőt is, amit kedve szerint oda tűz, ahova akar, akár a ruhájára is. 

Ha nagyobb képet szeretnél kattints a képre!
A táska rendelhető! 

Farmer korszakomat élem - ma ismét farmer táskát varrok egy elektromos gitár tartozéknak aminek a neve: pedal board:). Kiki kérésére készül. A szerkezetet tegnap elhozta, a szabó asztalon várja a méretvételt. Ha elkészül megmutatom. Nagy kihívás, érdekes munka lesz!