Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. április 10., kedd

Szemüvegtok yoyokkal

Amikor Zsuzsikám elkészítette nekem ezt a gyönyörű blogot arra kért, hogy minden nap posztoljak, ha nem is varrok, tegyem fel a régi varrásaimat. Mivel nagyon szép lett a blog nem tehetem meg, hogy nem teljesítem a kérését, de megvallom varrni sokkal jobban szeretek, mint blogolni, ezért ma este varrtam gyorsan valamit. Íme, amiket alkottam:




Két szemüvegtok hasonlóak, mégis különbözőek. Születésnapomra összebeszélt a családom és eldöntötték, hogy a hobbimat támogatják az ajándékokkal.









Kaptam két yoyo készítőt és egy régóta óhajtott szóróflakonos ragasztót. A lányom már egy egész rakás yoyot készített, ezek felhasználásával és természetesen a ragasztó segítségével készült ez a két apróság.





El kell mondanom, nagyban megkönnyíti a munkát a korábbi kétoldalas vetex helyett a ragasztó. A yoyo készítő pedig gondolom nem kérdés... Olyan gyorsan lehet vele készíteni, hogy nem is hinné az ember.



A szemüvegtokok gazdát keresnek!

2 megjegyzés: