Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2012. április 16., hétfő

Határidőnapló borító, tolltartó
Tegnap villámlátogatásra hazajött Zsuzsi. Ez kb. annyit jelent, hogy a megszokott péntektől hétfőig helyett vasárnaptól hétfőig. Ebbe a rövid időbe azért belefért, hogy tervezzünk és varrjunk egy picit. Nagyon tetszett neki a múlt héten varrott naplóborító és szeretett volna ő is egyet. Az első sajnos kicsire sikerült. A bosszantó az, hogy az egész házban több ezer könyv között sem találtunk egyet, amire illene. Ezért ma az éjszaka úgy döntöttem, hogy ma este átlényegítem neszeszerré. (majd a blogolás után) A második viszont nagyon szépen sikerült, s hogy ne legyen annyira egyedül egy tolltartót is összedobtam mellé. Mindenképpen yoyot szeretett volna rá, hát ki is választotta a készletből amelyik legjobban tetszik.
A tolltartóról még annyit, hogy egy egészen hasonló méretű tolltartót váltott le ez a yoyos, amit már kb két-három éve varrtam. Nagy becsben vannak Zsuzsinál a varrásaim. A múltkor mondtam neki, hogy sajnálom, hogy egy rendes bolti bőr táskája sincs, mint másnak. Erre azt mondta, ne sajnáljam, mert amíg másnak van egy vagy két bolti táskája, addig neki minden szezonban van egy vagy kettő új gyönyörű táska, amit sokan megcsodálnak. Azt hiszem ezért érdemes varrni .

Varrás közbeni csendélet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése