Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. március 15., péntek

Egy ceruzatartó

Hetek óta barátkozom a crazy technikával - elméletben. Több videót néztem meg, elterveztem, hogy fogok ilyent varrni, de valami kisebb dolgon akartam kipróbálni, ezért aztán varrtam pici két 8x8-as blokkot.. Egy ceruzatartó készült belőle. Konzervdobozra kötöttem fel. Könnyen leszedhető és mosható, de akár bögrére melegítőnek is felköthető. A blokk varrása gyorsan megy és látványos, úgy látom anyagmaradék felhasználására is remek minta. Szerintem lesz belőle még nagyobb varrás is!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése