Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2015. március 30., hétfő

Uzsonnás tasakok


Szürke cica gombolyagokkal. Világos kék pamutvászonnal kombináltam. Kicsi és nagy cicarajongók kedvére.

Mostanában nagy népszerűségnek örvend a praktikus uzsonnás tasak.
Mennyivel jobb érzés ebből elővenni a tízórait, reggelit vagy akár ebédet, mint egy műanyag zacsiból, vagy reklámszatyorból? Karácsonyra varrtam néhányat először, azóta sorozatban gyártom őket, igény szerinti színösszeállításban, méretben. Most a legutóbb az volt a kérés, hogy picit nagyobb legyen, hogy egy fél literes műanyag palack beleférjen. Egy kicsit még megtoldottam teljesítéskor, mert  varrtam egy pántot is a palacknak azért, hogy egyenesen maradjon, a tasi szélén. Egyébként átlátszó műanyaggal béleltem, a teteje tépőzárral záródik. 

 Lila - az örök kedvenc. Romantikus, virágos, szivecskés. Kell ennél csajosabb?

Kissé vagányabb, de nőcis darab. Szürke-fehér-piros-fekete.

Ha valamelyik megtetszett szívesen elkészítem Neked. Hívj, vagy írj!