Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. december 3., szerda

Néhány pzs tartó az adventi vásárra

Listáról dolgozom. Ez azt jelenti, hogy előre eltervezzük a társammal - aki a világ legjobb munkatársa! :) - hogy miket fogok varrni. Ebből a listából választom ki, ami a legsürgősebb, amihez éppen van anyag és leginkább kedvem... Nos, ezen a listán szerepelt 5 db papírzsebkendő tartó is. Annyi anyagmaradék hevert előttem, amikből szebbnél szebb kombinációkat raktam össze a fejemben, hogy hat darabig meg sem álltam és még a felét sem varrtam meg annak, amiket elképzeltem. 

Zsuzsi - a munkatársam :) - szerint mindenképpen kell kékfestős, ezért ebből kettő is készült, de van még ötletem vele kapcsolatban is! 

A lila kézenfekvő volt, hiszen éppen most készültem el egy hatalmas lila takaróval, aminek a  maradékai csak úgy kínálták magukat. 


Szeretem ezt a barna kockás-drapp alapon rózsás kombinációt is. 


Mégis a kedvencem talán ez a zöld kockás portéka az elején lila virágos, csipkével gazdagított díszítéssel. 

December 7-én Hidason az adventi vásáron találkozhattok élőben is velük, sőt, meg is vásárolhatjátok!
Mivel mindegyikből egy-egy db készült, ezért, ha nagyon szeretnétek szóljatok, elrakom!

 A munkatárs üzeni, hogy gyönyörűek! :)