Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2014. szeptember 30., kedd

Kedves lánynak egy kedves táska

Már régóta kacérkodom ezzel az új fazonnal, hogy egyszer ki kellene próbálni, hát eljött az idő... A múlt héten a turiban ráakadtam egy szoknyára, ami fantasztikusan szép türkiz-fekete mintás fényes szállal beszőtt szövetből készült. Szerencsére nem szabdalták nagyon össze, így vannak benne nagyobb felületek, amik átlényegülhetnek könnyedén táskává. Aztán szombaton megláttam egy fekete cipőt türkiz nagyon magas sarokkal egy kedves lány lábán és azonnal tudtam, neki ebből az anyagból varrok egy táskát. Nagyon vártam a vasárnapot, hogy hozzáfogjak. Tegnap este végülis elkészült. Tükörbársony a teste, gyönyörű fekete, steppelt drapp bélés, egy zsebbhel, a lehajtható fedele és a füle pedig csodálatos türkiz mintás szoknya egy darabja. Karácsonyra egy új kollekciót készítek hasonlóan merész, vagány - sőt már-már extrém fazonú, színű táskákból - remélhetőleg a feltűnőbb kiegészítőket kedvelő hölgyek örömére...