Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2013. november 28., csütörtök

Apróságok 2. rész

 Már többször jártam karácsonyi vásárban, de az ilyen varrós helyeken nagyon kevés pasis cucc van. Lehet, hogy azért, mert nekik jó ami van, nem kell minden évszakban új táska vagy minden új táskához egy új telefontartó... Vagy egyszerűen mert nehezebb nekik valami olyant varrni, amire azt mondják, nem is tudom eddig hogyan voltam meg nélküle... :) Nem hiszem, hogy ezt a problémát én fogom megoldani! Viszont gondoltam rájuk is... Varrtam néhány pasis apróságot. Telefontartók és szemüveg tokok készültek férfias színekben.
 Sötétzöld bársony és színben hozzáillő zöld vászon kombinációjával készültek ezek a telefontartók hagyományos telefonok részére. Okos telefonhoz való nagyobb kivitelben is készítek majd!
Férfias színű és mintájú patchwork hatású anyagból készült telefon- és szemüvegtartó.
 3Az előző anyagból neszi, vagy tolltartó.


Várom a javaslatokat. Te mit vennél a férjednek, apukádnak, fiadnak, pasidnak, tesódnak? Aki jön egy jó ötlettel, megvarrom, és az első példányt ajándékba kapja az ötletgazda!!!! Tessék lányok, asszonyok!!!!